OVER  JEROEN


Energiek


Verdiepend


InspirerendMijn passie is om te verbinden met mensen. Ik geniet van de ontwikkeling van anderen en het persoonlijk contact.   Samen  delen, inspireren en mensen laten groeien. Tijdens het relatieweekend kom je in contact met mijn DNA: energiek, verdiepend en inspirerend. Van mensen hoor ik terug dat ze waarderen dat ik ze een spiegel voor hou en de confrontatie niet uit de weg ga.  Ik benader relatievraagstukken van uit een gezonde dosis ratio en gevoel. Hier ervaren zowel mannen als vrouwen een goede balans en voelen daarbij sterk de ruimte om te delen. 

Het meest geniet ik wanneer we met elkaar de situatie objectief bekijken en vanuit dit inzicht de persoon zelf in staat wordt gesteld andere keuzes te maken. Luisteren, zonder oordeel, zien wie iemand echt is en waarom je van elkaar kunt vervreemden. Ik maak tijdens dit proces gebruik van meerdere tools vanuit empowerment, gedragswetenschap en systemisch werken (opstellingen). Door de inzet van deze tools lukt het om meer eigen kracht te ervaren en samen beter te communiceren.

 

Al meer dan 20 jaar hou ik me werkgerelateerd bezig met gedragsveranderingen van mensen.  Deze ervaring heb ik vertaald in mijn eigen onderneming, namelijk UPGOING.NL. Mensen weten mij te vinden wanneer het bedrijf, team of individu toe is aan de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling. Veelal tijdens trainingen, loopbaanbegeleiding, talentontwikkeling, verandermanagement, en teambuilding geef ik hier vorm en inhoud aan.