OVER  JEROEN


Jeroen Kromwijk is energiek, verdiepend en inspirerend. Tijdens het relatieweekend komt het samen
Jeroen zijn kracht is om mensen te motiveren en te inspireren

Energiek


Verdiepend


InspirerendMijn passie is om te verbinden met mensen. Ik geniet van de ontwikkeling van anderen en het persoonlijk contact.   Samen  delen, inspireren en mensen laten groeien. Tijdens de retraites, relatieweekenden en relatietrainingen kom je in contact met mijn DNA: energiek, verdiepend en inspirerend. Van mensen hoor ik terug dat ze waarderen dat ik ze een spiegel voor hou en een verdiepend gesprek over onderliggende emoties niet uit de weg ga.  Ik benader relatievraagstukken vanuit een gezonde dosis ratio en gevoel. Hier ervaren zowel mannen als vrouwen een goede balans en voelen daarbij sterk de ruimte om te delen. 

Het meest geniet ik wanneer we met elkaar de situatie objectief bekijken en vanuit dit inzicht de persoon zelf in staat wordt gesteld andere keuzes te maken. Luisteren, zonder oordeel, zien wie iemand echt is en waarom je van elkaar kunt vervreemden. Ik maak tijdens dit proces gebruik van meerdere tools vanuit empowerment, gedragswetenschap en systemisch werken (opstellingen). Door de inzet van deze tools lukt het om meer eigen kracht te ervaren en samen beter te communiceren.

 

Al vanaf 1998 houd ik me bezig met gedragsveranderingen van mensen. Enerzijds als sociotherapeut en tevens als manager in de aansturing van zorgprofessionals. Deze ervaring heb ik vertaald in mijn eigen onderneming, namelijk OERKOMPAS en  UPGOING.NL. Mensen weten mij te vinden wanneer het bedrijf, team of individu toe is aan de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling. Veelal tijdens trainingen, talentontwikkeling en verandermanagement, geef ik hier vorm en inhoud aan. Van nature voel ik aan wat een ieder nodig heeft en vertaal dit samen met de klant naar een eigentijdse aanpak.

 

Ik sta voor een praktische aanpak, duidelijke verwachtingen en heldere taal.