· 

Mijn liefde, 17 jaar getrouwd

Jeroen en Kim Kromwijk van Realtiepraktijk De Kim
6 juni 2003 ❤ 6 juni 2020 
❤ Onze trouwdag! Zoals altijd word ik eerder wakker dan jou. Het meest gelukkige moment is jou te zien ontwaken. Ik strijk mijn vingers over je warme huid en luister naar je vertrouwde ademhaling. Ik wacht tot jouw ogen langzaam openen en de mijne ontmoeten. En zo krijg je jouw eerste glimlach bij het ontwaken van mij als jouw vrouw.
❤ Het woord vrouw krijgt ieder jaar weer een groeiende betekenis voor mij. Jij zorgt hiervoor. Onze relatie ontwikkeld zich steeds en wat heb ik jou hierom lief. We kijken terug op zoveel mooie, verdrietige en lachwekkende herinneringen met elkaar, onze kinderen, familie en vrienden. Door alles wat we samen meemaken, voel ik me zo verbonden met jou als mijn man.
❤ Wat ik het meest in ons bewonder, is dat we elkaar de ruimte geven en stimuleren om te doen waar we gelukkig van worden! Geen grenzen, maar open- en eerlijkheid. Soms is dat een uitdaging, echter kun je alleen groeien door er samen aan te werken.
❤Ik zeg vandaag weer volmondig JA tegen jou Jeroen Kromwijk en verheug me op alles wat tussen ons nog mag ontstaan. Ik hou van jou❤.

Wil jij iedere week een post ontvangen op Facebook en/of Instagram?